Велосипед можна легко переобладнати

Велосипед можна легко переобладнати
В Україні звичайні велосипеди переобладнують на електровелосипеди. Будь-який велосипед можна переобладнати на електричний. Це значно збільшує відстань, яку можна проїхати. Для порівняння, на звичайному людина проїзджає 30-40 кілометрів, на електричному 100 кілометрів. І практично не відчуває втоми.
Вартість переобладнання коштує 9500-1800 грн. Для цього варто купити блок із акумуляторами, контроллер і мотор-колесо. Колесо універсальне, підходить для більшості сучасних велосипедів. У ньому вмонтований електродвигун. Акумулятори кріплять на раму велосипеда.
Замість купівлі готового електровелосипеда переобладнгують звичайний зазвичай ті, хто має свій якісний велосипед і не хоче купувати ще один.
На переобладнаному велосипеді можна їздити як на електроприводі, так і звичайним способом - крутячи педалі. Маючи мотор-колесо, можна заощаджувати сили при підйомі на пагорби.
Заряду акумулятора для мотор-колеса вистачає на 40-70 км. Заряджають їх від звичайної розетки 220 вольт. Для цього достатньо 7-8 годин
Нагадаємо, електровелосипед "Вольта Кондор" проїжджає без підзарядки 50 кілометрів

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.