Туреччина прийме українських відпочивальників

Туреччина прийме українських відпочивальників
Минулого року Туреччину відвідало близько 700 тис українців, в цьому році туроператори збільшують кількість чартерних авіарейсів на 30-40%. Турецькі готелі готові через відсутність росіян готові робити знижку 20-30%. Росіян планують компенсувати іранцями, індійцями, українцями і європейцями, повідомив міністр культури і туризму Туреччини Махір Унал.
Звичайно, через проблеми у взаєминах з Росією спостерігається скорочення кількості російських туристів. Але ми його компенсуємо за рахунок інших країн. Іран, Індія, Україна, країни Європи. Цього року ми розраховуємо на збільшення туристичного потоку на 30% і плануємо прийняти близько 1 млн відпочивальників з України.
На початку 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року кількість українських туристів, які відвідали або забронювали тур до Туреччини, зросла приблизно на 15%.
Нещодавно в Анталії проходила зустріч Великої двадцятки, готуємося до проведення Antalia Expo за участю представників 52 країн. У Анталії, Мулі, Стамбулі безпечно.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.