В Україні спростять шкільну програму

В Україні спростять шкільну програму
Міністерство освіти проводить ревізію шкільних програм, щоб виявити зайвий матеріал, який перевантажує дітей. В першу чергу, планують переглянути програми початкової школи.
В Україні потрібно змінювати принцип самої освіти. Потрібно навчати тому, що дійсно знадобиться у майбутньому. Школярі мають навчитись жити у інформаційному суспільстві. Будь-яка професія залежить від того, наскільки людина вміє оперувати інформацією. Школярі мають навчитись шукати, переробляти, тримати в пам'яті та вміти знайти необхідну інформацію.
Потрібно працювати над мотивацією учнів. Людина, яка добре вмотивована з зацікавленістю виконує усі завдання. Нині українська програма не мотивує дітей. Навчальна програма відірвана від реального життя. Система, що склалась покликана виконувати дві протилежні задачі - консервативну та інноваційну. При цьому, поки що переважає консервативна. А має бути навпаки.
Міносвіти запропонувало до розгляду Верховній Раді законопроект, який дозволить абітурієнтам із окупованих територій вступати до вишів без складення ЗНО.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.