Децентралізаційний марафон

Децентралізаційний марафон
У рамках даної акції до кінця року у громадах Житомирської області відбудеться 50 виїзних заходів. Це будуть зустрічі у різних форматах: інформаційні зустрічі, презентації для представників громад, бесіди з головами рад та активом села, селища, міста, виступи на сходах села та інші. Регіональні консультанти поінформують про переваги децентралізаційної реформи та допоможуть у підготовці відповідних документів. Будуть також зустрічі із головними експертами – представниками громад, що об’єдналися, і на власному приклад можуть розказати-показати, як живе громада після об’єднання.
Маршрут «марафону» гнучкий і може бути змінений за запрошенням активу певної громади. готові відвідати громади, які залишились поза планом, та стимулювати їх до об’єднання. Також регіональні консультанти спілкуються у телефонному режимі та проводять особисті інформаційно-презентаційні зустрічі.
На Житомирщині нині створено та діє 10 об’єднаних територіальних громад. Перспективним планом формування територій громад Житомирської області, схваленим рішенням обласної ради №1495 від 28.05.15, передбачено створення 59 ОТГ, розпорядженням Кабінету Міністрів України затверджено – 37.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.