Для чого потрібна профільна труба

Для чого потрібна профільна труба
На відміну від труби з класичним перетином, труба профільна сала використовуватися порівняно недавно. Найбільш поширені прямокутні і квадратні профільні труби. Дещо рідше зустрічаються профільні вироби з овальним поперечним розрізом. Згідно діючим міжнародним стандартам якості, металопрокат даного типу проводиться виключно з високоякісно вуглецевої або низьколегованої сталі. У деяких випадках можливе використання нержавіючої сталі.

Технологія виробництва труб профільного типу виглядає наступним чином:

1. підготовлений штрипс зварюється в прямошовную трубу з круглим перетином, після чого поступає в цех для холодного або гарячого деформування;
2. труби проходять формування на спеціальному обладнанні, де їм задається потрібний формат перерізу;
3. профільна труба проходить термічну обробку, в ході якої знімається внутрішня механічне напруження;
4. заключний етап – перевірка зварного шва.

Асортимент профільних труб, що виготовляються на промислових підприємствах, вражає. В залежності від потреб замовника трубі можуть надати перетин від 10 на 10 міліметрів, до 500 на 400 міліметрів. Важливий параметр – товщина стінки труби. Профільний металопрокат може мати товщину бічної стінки від одного до 22 міліметрів. У свою чергу, довжина профільних труб варіюється в межах від шести до вісімнадцяти метрів.

Основна сфера застосування профільних труб – це споруда металевих конструкцій, складання армуючих каркасів і зведення різного виду опор. Також труби з квадратним або прямокутним перерізом можуть використовуватися в ході зведення прольотів, покрівельних перекриттів, щогл і несучих стін. Примітно, що профільні труби володіють вражаючою вібраційної і механічною стійкістю.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.