Який перерахунок до бюджету роблять землевпорядники?

 Який перерахунок до бюджету роблять землевпорядники?
Спеціалісти територіальних органів Держгеокадастру у Житомирській області з початку року надали 85,5 тисяч адміністративних послуг. З них безоплатно громадяни отримали понад 62 тисячі, що становить 73% від їх загальної кількості. Про це повідомляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області

Найчастіше мешканці області звертались з приводу державної реєстрації земельної ділянки – 19 тис. 079 запитів. Ще 14 тис. 446 звернень стосувались видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки. Землевпорядники також надали безоплатно 7,01 тис. довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами та угіддями.

За адміністративні послуги, що потребують оплати, фахівці землевпорядної служби області перерахували до загального фонду державного бюджету 1,715 млн гривень. Найбільші надходження у розмірі 1,25 млн грн отримали за послуги з надання витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру. Ще 314,4 тис. гривень надійшло за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру, допущеної не з вини органу, що здійснює його ведення.

Найбільше адміністративних послуг надали громадянам у Житомирському (10139), Новоград-Волинському (7608) та Овруцькому (4841) районах області.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.