Стан землевпорядників Житомирщини

Стан землевпорядників Житомирщини
Землевпорядники Житомирської області з початку року надали громадянам 143,6 тис. адміністративних послуг, з яких 106,4 тис. (74,1% від загальної кількості) – безоплатні.

За 37,2 тисячі (25,9%) платних адмінпослуг землевпорядники перерахували до Державного бюджету України 2,774 млн гривень. Найбільші надходження у розмірі 2,043 млн грн. отримали за послуги з надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Державні кадастрові реєстратори виготовили понад 30 тисяч таких документів. Ще 515,9 тис гривень надійшло за виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру, які допущено не з вини органу, що здійснює ведення кадастру. За отриманням цієї послуги звернулися 2917 осіб.

Найбільша кількість безоплатних адміністративних послуг, які впродовж року надали територіальні органи Держгеокадастру Житомирської області, – це державна реєстрація земельних ділянок (майже 34 тисячі) та видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі (понад 18 тисяч). Також надано понад 11 тисяч довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами та угіддями.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.