Яскраве родинне свято чекає на вас

Яскраве родинне свято чекає на вас
Сьогодні надзвичайно приємно спостерігати за швидким поступом держави та, зокрема, рідного Житомира, у світле європейське майбутнє.
Запорукою міцної та процвітачої держави, звичайно, є родина. Це той першоелемент, з якого починається все, й недаремно у нас говорять: «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Спільний сімейний відпочинок, відвідини концерту, виставки чи ярмарку – все це є чудовою можливістю гарно та корисно провести дозвілля, зміцнити родинні стосунки та приділити час дітям.

Яскраве родинне свято чекає на вас


У Житомирі чудовим місцем для сімейного відпочинку є Шодуарівський парк (більш відомий як Житомирський парк культури і відпочинку ім. Гагаріна). Цьогорічна хвиля свят та фестивалів різноманітних напрямків та видів не завершилася із закінченням літніх канікул. Вересень обіцяє бути теплим та сонячним, тому не втратьте шанс подарувати рідним та друзям ще шматочок яскравих барв та позитивних вражень.
24 вересня житомиряни та гості міста матимуть можливість відпочити душею та стати частиною феєричного, креативного та мегацікавого дійства.

Яскраве родинне свято чекає на вас


Саме в цей час ви зможете змінити звичне просиджування суботнього дня за телевізором чи зависання за комп’ютером на радість родинного свята, адже саме 24 вересня Шодуарівський парк на день перетвориться на чарівну країну-фестиваль «Голова-галоша», в якій діють свої правила драйву та веселості. Мистецько-просвітницький фестиваль «Голова-галоша» перш за все орієнтований на батьків та дітей.

Яскраве родинне свято чекає на вас


Як відомо, для хорошого самопочуття корисно час від часу «дати собі волю»: розслабитися, погаласувати, побігати, потанцювати чи уявити себе лицарем із дерев’яним мечем. Малеча неодмінно залишиться у захваті від цікавих і неординарних ігор-квестів, де зможе довести собі і всім навколо, що вона вміє розгадувати головоломки та стрибати вище всіх. Розвитку креативності і творчому сприйнятті світу сприяють заняття різними видами мистецької діяльності. Чудесна можливість для розвитку дитячої (і не тільки) творчості – Handmade-майстерня, яка працюватиме на фестивалі «Голова-галоша».

Яскраве родинне свято чекає на вас

Доторкнутися до прекрасного допоможуть майстер-класи від провідних житомирських студій танців; група «Майстерня арт-простір» зачарує малюнками на воді та допоможе відкритися внутрішньому Ван Гогу, а хороший настрій дітям подарують аніматори. Увагу хлопців та юнаків зможуть привернути показовий виступ лицарів та спортивний майданчик. Також для всіх охочих працюватимуть алея здоров’я, ярмарок, chillout зона, фаєр-шоу, барахолка, фотосушка та інші локації. 24 вересня забудьте про щотижневу втому, заховайте подалі діловий одяг, згадайте про свою «внутрішню дитину» і разом з дітками приходьте на це різнобарвне свято.

www.golova-galosha.com.ua
https://vk.com/golovagalosha
https://www.facebook.com/golovagalosha/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.