Оцінка результативності діяльності Житомирщини

Оцінка результативності діяльності Житомирщини
Стали відомі результати моніторингу та оцінки результативності діяльності райдержадміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення Житомирської області за січень-червень 2016 року. За показниками оцінки перше місце посів Житомирський район.

Усього оцінювалося 22 показники, що характеризують ситуацію у соціально-економічному розвитку районів та міст обласного значення за 5 напрямами: економічна ефективність, інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці та розвиток інфраструктури.

Житомирський район увійшов до п’ятірки лідерів за напрямами «Розвиток інфраструктури» (1 місце), «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця» (2 місце), «Ефективність ринку праці» (3 місце), «Фінансова самодостатність» (4 місце).

Оцінка результативності діяльності здійснюється шляхом моніторингу відповідних показників Головним управлінням статистики, Головним управлінням ДФС у Житомирській області, департаментом фінансів ОДА та департаментом містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА.

За результатами оцінки за аналогічний період 2015 року район був на 14 місці, а в 2014 – на 21-му.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.