Магнітна буря прийшла на Землю

Про це повідомляє дослідження NASA.

Таку магнітну активність викликала коронарна діра, що виникла на Сонці. Ступінь потужності впливу сонячних вітрів, спрямованих в бік Землі, поки не вдалося визначити. Однак вчені припускають, що в цей період на Землі спостерігатимуть різні геомагнітні коливання.

Магнітна буря прийшла на Землю

Для кожної людини вплив бур індивідуальний. Деякі відчувають підвищення артеріального тиску і мігрень, а в інших загострюються хронічні захворювання. 21-22 листопада можливі розлади сну, пригніченість, неуважність, що підвищує в тому числі і ризик дорожніх аварій.

Техніка теж схильна до впливу магнітних коливань - в цей період може нестабільно працювати супутникова і радіозв'язок.

При коливанні магнітного поля, сповільнюється капілярний кровообіг. Настає кисневе голодування тканин. У такий період кількість інсультів зростає в два-три рази. Лікарі радять у такі дні нічого не робити - краще перечекати.

Людський організм повинен пристосовуватися до змін атмосферного тиску, вологості і температури повітря, швидкості вітру. Якщо людина не має проблем зі здоров'ям, то не відчуває дискомфорту через атмосферні коливання, тому що легко пристосовується до них. Чутливість до таких змін говорить про те, що в організмі не все в порядку.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.