Магнітні бурі у жовтні 2017 року — чого варто побоюватися і як вберегти здоров'я?

Магнітні бурі у жовтні 2017 року — чого варто побоюватися і як вберегти здоров'я?
Перший місяць осені приніс всім нам чимало проблем, передає Ukr.Media.
У жовтні Сонце буде порівняно спокійним, тому не варто очікувати серйозних магнітних бур. Незважаючи на відносний спокій, нас чекає кілька сюрпризів.
Звичайно, в сучасному світі магнітна активність Землі через сонячного вітру рідко буває сюрпризом. Метеочутливі люди можуть заздалегідь дізнатися найнебезпечніші дні в будь-який майбутній місяць.

Можливі магнітні бурі
Можливо, сонячний вітер викличе порушення магнітосфери вже 1 жовтня. Це будуть наслідки сильного спалаху, що сталася наприкінці вересня. Ймовірність того, що порушення переросте в бурю, що дорівнює приблизно 2%, що вкрай мало.
Також варто відзначити можливе порушення магнітосфери Землі в період з 23 по 26 жовтня. У ці дні можлива буря першого рівня або тривалий період збудження. Аналіз плям на Сонці поки не може дати точної відповіді, але ймовірність появи бурі складе близько 10%.

Магнітна буря з 11 по 14 жовтня
Сонячний вітер, викликана спалахом на Сонці 9 жовтня, досягне Землі приблизно 11 жовтня. Негативний вплив відразу буде досить сильним. Практично всі метеочутливі люди вже до другого дня магнітного порушення відчують це вплив. Підняти настрій вам допоможе правильний відпочинок — прогулянки на свіжому повітрі, медитації, релаксація.
Оскільки у бурі буде затяжний характер, то з кожним днем триматися буде важче і важче. Навіть здорові люди можуть відчути це тиск ззовні. Стомлюваність буде підвищеною. Вам може здатися, що абсолютно все проти вас, але ніякої вантаж проблем вас не зламає, якщо ви правильно себе налаштуєте.
Підвищуйте енергетику будь-якими доступними методами: в цьому допоможуть водні процедури, прогулянки, спілкування з приємними людьми, заняття вашим хобі. Ваше здоров'я завжди залежить більшою мірою від вас самих, так що не намагайтеся шукати причини — шукайте рішення проблем.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.