Mister.Am представляє: концерт легендарної групи «Ляпис Трубецкой» в Житомирі!

Mister.Am представляє: концерт легендарної групи «Ляпис Трубецкой» в Житомирі!
Два роки житомиряни сумували за улюбленими піснями і шаленим веселим драйвом, який завжди панував на концертах групи «Ляпис Трубецкой» ... І ось нарешті сталося! Сергій Міхалок вирішив знову заспівати старі хіти, які вже давно стали класикою панк-року.

Страшно подумати, але - так, культовому альбому «Ти кинула» в наступному році буде вже 20 років! І хоча час постійно біжить, все слова улюблених пісень ми як і раніше знаємо напам'ять.

Вже на початку лютого всі кращі хіти «Ляпіс» разом з Сергієм Міхалком жителі Житомира зможуть заспівати на сенсаційне концерті «Ляпіс-98».

5 лютого в 19.00 в нічному клубі «Каньон» всі золоті хіти «Ау», «Ти кинула», «В плаття білому», «Яблуні», «Євпаторія», «Зеленоглазое таксі», «Воїни світла» і «Капітал» - в незмінному і оригінальному «ляпісовському» звучанні спеціально для житомирян представляє генеральний партнер, служба замовлення і доставки страв "Mister.Am"!
 
- Це буде найгарячіший концерт зими! - Гарантують організатори. - Місцем проведення концерту спеціально обрано нічний клуб, щоб жителі могли вдосталь відірватися під улюблені пісні, які живуть в наших серцях вже більше 20 років! Всі вони перевірені часом, улюблені, драйвові! Так що всім, хто скучив за цим відриву - бути обов'язково!

Mister.Am представляє: концерт легендарної групи «Ляпис Трубецкой» в Житомирі!


Перший концерт проекту «Ляпіс-98» пройшов в квітні 2016- го в Харкові. З тих пір - в кожному місті проект збирає аншлаги і море кращих відгуків глядачів, які так довго чекали відродження улюблених хітів.

На концертах «Ляпіс-98» разом з Сергієм Міхалком грає суперкоманда «бувалих»: Павло Третяк (гітара, бек-вокал), Денис Стурченко (бас-гітара), Владислав Сенкевич (труба, бек-вокал), Іван Галушко (тромбон, бек-вокал), Денис Шуров (ударні).
 
 - Мені подобається, що ми легалізували «Ляпіс-98». Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій «клоунський» репертуар, - зазначає Сергій Міхалок. - У мене є татуювання - шапіто і кульки, які летять в повітря. Це як у пісні «Ярмарки фарби» - ностальгія не відпустить назавжди ... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаер завжди живуть в мені! Я люблю радувати людей. Я люблю свою професію. Я люблю (і сподіваюся, - вмію ...) співати свої пісні! І буду це робити у всіх своїх творчих проектів Щиро і від душі!

Атмосфера ностальгії, нестримний драйв і божевільна суміш фірмового панк-року, реггі та радикального шансону - 5 лютого в нічному клубі «Каньон» буде повний відрив!
Початок: 19-30. Вартість квитків: 250-550 грн.

Як безкоштовно отримати квитки?

Mister. Am дарує вам унікальну можливість отримати дефіцитні квитки на концерт абсолютно безкоштовно. Все що вам потрібно - це виконати прості умови в одній із соціальних мереж:
vk.com/misteram_zhytomyr
facebook.com/mister.am.zhytomyr
 
ДОВІДКА:

Mister. Am - всеукраїнський сервіс замовлення та доставки їжі. Зручно. Швидко. Смачно. Три слова, які прекрасно характеризують цю службу. Сервіс, який покликаний зробити життя мешканців Житомира трохи зручніше і смачніше.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.