Експерти визначили найулюбленіші бренди 2017 року: лідер – Facebook

Експерти визначили найулюбленіші бренди 2017 року: лідер – Facebook
Аналітична агенція NetBase вирішила з’ясувати, кого в цьому році люблять користувачі інтернету. Для цього вони проаналізували більше 367 млн згадок брендів в соцмережах, блогах, на форумах і новинних сайтах, які вживалися зі схвальними відгуками. При цьому технологія компанії дозволила враховувати вагу слів «подобається» чи «люблю» – оскільки «люблю» важливіше.
В результаті лідером став Facebook. За ним йдуть Amazon і eBay. Також в десятці такі компанії: Apple, Snap, Disney, Pokémon GO, Etsy, Netflix та Sony.
При цьому в першу двадцятку не потрапили, наприклад, Coca-Cola, Google і Samsung, хоча їхні конкуренти – Sony і Apple – там є. Серед найкращих взагалі домінують технологічні та онлайн-компанії – за винятком хіба що Disney (який, до речі, хоче продавати українські іграшки у всіх своїх магазинах).
Аналітики також підрахували, в яких брендів найшвидше зростала репутація. На першому місці мережа магазинів Target з 473% поліпшення, далі йдуть Gucci (+230%) і T-Mobile (+164%). А серед топ-10 дебютантів рейтингу є Uber, Tesla, American Express, Puma, Converse і Snap, який пробився одразу на п’яте місце загального переліку улюблених компаній.
Крім того, в NetBase констатують, що цього року користувачі інтернету стали на 40% частіше згадувати бренди, ніж у 2016.
За матеріалами Platforma.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.