В Україні почався бум афер з нерухомістю

В Україні почався бум афер з нерухомістю
У великих містах України почався сплеск афер з нерухомістю. Жертвами найчастіше стають студенти і робітники.
Володимир Бойчук звернувся до ріелтора, шукав квартиру в Києві. Уклали договір, чоловік заплатив чотири тисячі сімсот гривень. Це сума і за послугу, і за перший місяць проживання.
"Я приїхав на місце, там мене ніхто не чекав, я подзвонив цього ріелтору, пояснюю ситуацію, а він каже, що власник передумав здавати житло в оренду", – розповідає Бойчук.
Інших варіантів житла ріелтор навіть не шукав, гроші повертати відмовився, а потім і зовсім зник. Телефон "консультанта" перестав працювати, а в офісі закрито. Сусіди кажуть: приміщення здають в оренду, але працюють в ньому не часто. У найближчому відділення поліції Бойчук написав заяву про злочин.
При цьому Голова національної ради Ріелторської палати України Віктор Несін попереджає – покарати злочинців складно. Виявляється, в договорі прописано, що Володимир заплатив 4 700 за надання інформації, а не пошук житла.
"Я рекомендував би звернутися до цього ФОП і його можна знайти, тому що він є в реєстрі і попросити повернути гроші, тому що інформація, яку вам надали, не відповідає дійсності", – радить Несін.
Експерт радить звертатися до перевірених ріелторів, що входять в профільні громадські організації. За порушення в роботі їх буде легше знайти і притягнути до відповідальності.
За матеріалами Сегодня.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.