Найкраща страва з вареного буряка: шубу більше не готуємо

Найкраща страва з вареного буряка: шубу більше не готуємо
Напередодні свят усі борознять простори Інтернету в пошуках нестандартних і при цьому економних страв. Так хочеться здивувати гостей своїми кулінарними талантами, а от креветки, каперси та інші новації не завжди по кишені. З звичних для нас продуктів можна спорудити чудовий салат «Графський». Ті, хто любить страви з відвареного буряка, оцінять цей шедевр по достоїнству. Все, що знадобиться для додання салату пікантності і святкового формату — трохи чорносливу і горіхів.

Інгредієнти:
- буряк (1 шт.);
- картопля (3 шт.);
- чорнослив (50 г);
- яйце (4 шт.);
- волоські горіхи (50 г);
- майонез (150 г);
- сіль (за смаком).

Приготування:
Буряк, картоплю і яйця відваріть, остудіть і очистіть. Яйця розділіть на білки і жовтки.
Чорнослив залийте гарячою водою і дайте постояти для розм'якшення, потім дрібно наріжте.
Укладіть салат шарами, змащуючи кожен майонезом і присолюйте, у наступному порядку: нарізаний кубиками буряк, нарізана таким же способом картоплю, подрібнені жовтки, чорнослив, білки.
Прикрасьте салат горіхами і відправте в холодильник на пару годин. Готово!
Салат «Графський» урізноманітнює стіл і цілком може стати аналогом знаменитого оселедця під шубою. Заправляти салат найкраще домашнім майонезом або замінити на соус густий грецький йогурт.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.