Пиріжки, які не черствіють: унікальний рецепт тіста

Пиріжки, які не черствіють: унікальний рецепт тіста
Для опари:
-дріжджі 1,5 ч. л.;
- цукор 4 ст.л.;
- молоко 1,5 ст.;
- борошно 8 ст.л.

Для тіста:
- яйця 2 шт.;
- дрібка солі;
- олія 2/3 ст.;
- борошно 500-600 г.

Для начинки
- картопля 4 шт.;
- цибуля 1 шт.

Готуємо начинку: відварюємо картоплю і робимо пюре. Підсмажуємо цибулю на рослинній олії і додаємо в пюре.
Готуємо опару: змішуємо тепле молоко, дріжджі, цукор і борошно. Накриваємо рушником і залишаємо на 30 хвилин.
Яйця збиваємо з сіллю. І коли на опарі з'являться бульбашки, додаємо яєчну суміш, олію. Перемішуємо і вводимо борошно, замішуючи м'яке тісто. Воно має добре відставати від рук. Накриваємо його рушником і залишаємо на 30 хвилин.
Від тіста відщипуємо шматочки, розкачуємо кружечки, викладаємо начинку і формуємо пиріжки.
Викладаємо пиріжки на деко, змащене рослинним маслом. Накриваємо рушником і даємо настоятися в теплому місці 20 хвилин.
Потім ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25-35 хвилин.
Смачного!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.