Кращі новорічні подарунки на 2018 рік Собаки

Кращі новорічні подарунки на 2018 рік Собаки
Скретч карти
Ваш друг або начальник любить подорожувати або мріє почати? Подаруйте йому року скретч карту України або світу – і щасливий володар карти зможе за допомогою монетки відзначати кожне місто або країну де побував. А прекрасно надихати і мотивувати допоможуть мотиваційні скретч-карти.
 
Магнітні дошки
Не знаєте, чим здивувати кохану дружину чи маму? Подаруйте магнітну дошку на холодильник у формі собаки, кота, сови або геометричної фігури і дбайливі записки та побажання від рідних будуть регулярно вас радувати. Також на ній зручно записувати на ній рецепти, або важливу інформацію, якщо немає блокнота під рукою.
 
Скарбничка для винних пробок
Хочете зробити оригінальний презент до Нового року співробітнику або керівнику? Незвичайна скарбничка для винних пробок – вдалий вибір! Скарбничка для винних пробок не тільки доповнить інтер'єр будь-якої кухні або вітальні, але й дозволить в майбутньому згадувати, як ви випили на Новий рік пляшку колекційного вина, купленого в кращих винних погребах Провансу, і дегустували з друзями вино, куплене в Грузії. Таке подарунок обов'язково оцінять любителі гарного вина.
 
Плед з рукавами
М'який теплий плед з рукавами допоможе скоротати холодні зимові вечори за читанням книги або переглядом фільмів з чашкою теплого чаю. Такий прояв любові і турботи припаде до душі як коханій дівчині або хлопцю, так і батькам, брату чи сестричці. А широка кольорова палітра дозволить вибрати плед улюбленого кольору.
 
Упори для книг
Незвичайні й оригінальні упори для книг дозволять упорядкувати і систематизувати книги на комоді або робочому столі. Такий подарунок підійде будь-якій людині, яка любить читати. Досить проявити трохи фантазії і приділити трохи часу, і ви неодмінно підберете відмінний варіант у вигляді персонажів мультфільмів, шахових фігур для рідної людини, або колеги.
 
Кухонні аксесуари

А яка господиня не мріє отримати в подарунок оригінальні аксесуари для кухні? Яскраві барвисті силіконові прихватки в формі корови, не тільки врятують від опіків, але і піднімуть настрій в похмурий день. Незвичайні форми для льоду, дозволять прикрасити ваші святкові коктейлі. Барвисті, яскраві контейнери для заварки чаю в формі полуниці або лимона зроблять ваше чаювання особливо приємним і позитивним.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.