Їдеш у відпустку - захисти майно. + Відео

Їдеш у відпустку - захисти майно. + Відео
Послуги зі знижкою пропонує українцям Державна служба охорони. Встановлює охоронну сигналізацію за півціни.
Наприклад, аби спокійно засмагати на пляжі, маючи у місті трикімнатну квартиру, доведеться викласти 2000 гривень. Крім того, щомісяця потрібно буде сплачувати додатково 100 гривень абонплати.

“Це повинен бути, назвемо його так, центральний апарат, який буде приймати на себе сигнал тривоги, і який передасть сигнал тривоги на пульт. Ну і додатково, в залежності від того, чи це однокімнатна квартира, чи це трьохкімнатна квартира, встановлюються датчики на рух, на інші якісь - на розбиття скла і так далі, і так далі, і так далі - який передасть сигнал тривоги”, - каже заступник начальника УДСО при ГУМВС в Києві Анатолій Дідур.

Аби встановити обладнання, стіни не дірявитимуть, запевняють фахівці. Воно кріпиться на спеціальні наліпки, тому встановлення датчиків не забере багато часу. До речі, знижки на сигналізацію ДСО пропонує вже вдруге. Кажуть, не дарма.
“Після проведення соціальної кампанії Державною службою охорони по підключенню квартир громадян під охорону квартирних крадіжок по країні знизилось на 43%.

Сьогодні вже більше ніж 136 тисяч квартир знаходяться під охороною ДСО”, - каже заступник начальника Департаменту ДСО Олег Грицунік.
З початком акції надійшло майже 5 сотень заявок на підключення до охорони. Це не дивно, пояснюють в столичній міліції, оскільки щодня в Києві грабують до 10 квартир.


Источник: http://24tv.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.