Акція квартира під охорону

Акція квартира під охорону
Управління поліції охорони в Житомирській області проводить соціальну акцію «Квартира під охорону», за умовами якої громадяни мають нагоду встановити охоронну сигналізацію у власних помешканнях з 50-відсотковою знижкою на монтажні роботи.
Фахівці радять не нехтувати безпекою свого майна і заручатися підтримкою поліції охорони, обладнавши власні помешкання охоронною сигналізацією. Тим більше, що відсьогодні й до кінця лютого зробити це можливо із суттєвою знижкою на монтажні роботи під час установлення запобіжної сигналізації.
При зверненні до поліції охорони вашу заявку отримає відповідальний інженер. Він негайно зв’яжеться з вами й у зручний для вас час прибуде за вказаною адресою. Кваліфікований працівник надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.
При виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовуються прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів. Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону ваша власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін.
У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, сигнал «Тривога» надійде на пульт централізованого спостереження. Мобільна група відповідно підготовлених та належно озброєних поліцейських охорони прибуде за кілька хвилин на місце події і не дозволить зловмисникам заволодіти вашим майном.
Тож встигніть скористатися знижками на послуги Управління поліції охорони. У зазначений період громадянам надається можливість сплатити вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи зі встановлення у помешканні сигналізації фахівці підрозділів поліції охорони виконають за половину вартості. Крім того, для учасників антитерористичної операції на сході України знижка становитиме до 75 відсотків.
Скористайтесь можливістю суттєво заощадити на встановленні системи сигналізації!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.