У Житомирі працює штаб із ліквідації наслідків стихії

У Житомирі працює штаб із ліквідації наслідків стихії
18 липня внаслідок шквальних поривів вітру та інтенсивної грозової діяльності, що призвело до падіння дерев та пошкодження електромереж та спрацювання автоматичних пристроїв захисту відбувається відключення електричних лінії, які забезпечують електропостачання споживачів міста.

На диспетчерському пункті Житомирського РЕМ створено штаб із ліквідації наслідків стихії, рішенням якого для першочергового знеструмлення обірваних проводів, відновлення електропостачання об‘єктів життєзабезпечення міста (лікарень, тягових підстанції ТТУ, насосних станції водоканалу) та інших споживачів, задіяно весь технічний персонал РЕМ та створено 9 аварійно-відновлювальних бригад у складі 21 особи, 9 одиниць автотранспорту з них 4 одиниці спецтехніки.

На диспетчерському пункті РЕМ організовано цілодобовий прийом інформації про обриви проводів та відсутність напруги від споживачів міста за телефонами 34-25-21, 48-26-53, також постійно відбувається обмін інформацією із черговим гарячої лінії ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» (тел. 40-24-54) та черговим Міськвиконкому (тел. 15-80; 481-481). - повідомив порталу благоустрою та будівництва ZThata начальник управління комунального господаоства міської ради О.В. Марцун

Погодні умови залишаються складними і на даний час.

За повідомленням інформаційного агенства Житомир.інфо о 16.42 в Житомирі знову вирував шкальні вітер, внаслідок відключилися високовольтні лінії електропередач на Мальованка і Богунії. За інформацією представника компанії, без світла залишилися проспект Миру, вулиці Сабурова, Максютова, Короленко, Червоноармійська та деякі інші.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.