Два мікрорайону Житомира залишилися без світла через обрив дротів

Два мікрорайону Житомира залишилися без світла через обрив дротів
Вчора 6 грудня, через складні погодні умови - мокрий снігу та обледеніння, жителі двох мікрорайонів міста Житомира залишилися без світла.

Як повідомили в Житомирському РЕС, через обриви проводів на лініях електропередачі, пов'язаних з рясним снігопадом і сильним вітром, в ніч на 7 грудня були виведені з ладу трансформаторні підстанції.

«У зв'язку зі складними погодними умовами було відключенно електроенергію в Північно-Західному районі міста - мікрорайони Богунія і Корбутівка. Через налипання мокрого снігу та обледеніння впали дерев порвали дроти лінії електропередач. Відключення почалися з 16.30 6 грудня, вночі працювали дві аварійні бригади та спецтехніка, зараз для ліквідації наслідків відключень працює 11 бригад. До вечора 7 грудня електропостачання буде відновлено », - повідомив представник Житомирського РЕМ.

Енергетики уточнили, що найбільше постраждали мешканці вулиць Максютова та проспекту Миру, де лінії електропередач проходять через ліс.

Нагадаємо, в Житомирі, починаючи з 5 грудня, добу безперервно йшов сніг. Через снігопад машини буксували на слизькому асфальті, на дорогах в «годину пік» утворилися транспортні затори.

Источник: Журнал Житомир

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.