Найдорожчий котедж Києва коштує $ 22 млн

Найдорожчий котедж Києва коштує $ 22 млн
Найдорожчий котедж Києва коштує $ 22 млн

У липні вартість найдорожчого котеджу Києва склала 22 млн у.о. і побила рекорд вартості як мінімум за останні півроку.

Розташований цей котедж по вул. Баумана в районі метро Нивки. Чотириповерховий будинок площею 500 кв. м. і висотою стелі 5 м зданий в експлуатацію в 2008 році.

Як наголошується, в цю суму легко можуть укластися 10 елітних квартир в центрі Києва або 4 котеджу в Підмосков'ї. Крім того, в Парижі, який вважається традиційно одним з найдорожчих міст Європи, за таку суму можна дозволити собі придбати 3 квартири на площі Трокадеро з видами на Ейфелеву вежу.

Київський же рекордсмен розташований в 100 метрах від Саратовського лісу, 350 метрах від бази Динамо, 500 метрів від державного спортивної школи, навпаки Республіканської бібліотеки. Територія ділянки в 6 соток облагороджена декоративними деревами і зеленню, там же є і великий вольєр для собаки.

У будинку є великий хол з діючим каміном, за яким розташована кухня-їдальня, обставлена ​​дорогими меблями і всією необхідною побутовою технікою провідних фірм-виробників. Простора тераса обладнана барбекю і дерев'яним гарнітуром на 6 персон.

На другому і третьому поверхах розташовані спальні, а на четвертому - кабінет із ще одним діючим каміном і ще одна спальня. У всіх кімнатах зроблено дорогий ремонт за авторським проектом з використанням дорогих матеріалів. У кожній із спалень є своя гардеробна і санвузол з душовою кабіною.

У підвалі будинку знаходиться устаткована більярдна з "царським" більярдним столом і італійським шкіряним куточком, на якому гравці зможуть відпочити після партії. Крім того, у всьому будинку встановлена ​​оригінальна підсвітка, підігрів підлоги, сигналізація, а по периметру будинку - відеоспостереження.

Як повідомлялося 1 липня, вартість найдорожчого котеджу в елітному районі Конча-Заспа під Києвом становить близько 120 млн грн або $ 15 млн. Цей двоповерховий будинок займає площу 1200 кв. м. і розташований на ділянці в 1 га з тенісними кортами, двома басейнами і своїм виходом до Дніпра.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.