В Житомирі запрацював Центр гуманітарної допомоги переселенцям зі Сходу України

В Житомирі запрацював Центр гуманітарної допомоги переселенцям зі Сходу України
Ініціатором створення Центру стала житомирська громадська організація "Центр громадських ініціатив "Восьме небо".

Зараз потрібні волонтери для роботи на Пункті допомоги та поза його, тому організатори просять усіх небайдужих долучитися до благородної справи. Існує також потреба в автотранспорті для перевезення гуманітарної допомоги до місця поселення переселенців.

До Центру всі бажаючі можуть приносити продукти харчування, в тому числі і дитячого; одяг, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, а також предмети першої необхідності - медикаменти, свічки, сірники, батарейки, кип'ятильники, одноразовий посуд і т.п..

Все це приймають за адресою в Житомирі: вул. Чехова, 1 (приміщення ремонтно-механічного заводу). В понеділок, середу і п'ятницю Центр працюватиме з 11:00 до 14:00; у вівторок і четвер - з 14:00 до 17:00; в суботу - з 10:00 до 13:00.

Організатори сподіваються на підтримку роботодавців і влади, адже переселенцям потрібні робота і житло, хоча б тимчасове.

Вдячні і за побутову техніку - газові плити, балони, праски, чайники, обігрівачі, бойлери, холодильники, мікрохвильові печі.

За більш докладною інформацією можна звертатися до керівника організації "Восьме небо" Віктора Александрова по телефону (098) 633 66 97

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.