У приміських та міжміських маршрутках Житомирщини подорожчала вартість проїзду

У приміських та міжміських маршрутках Житомирщини подорожчала вартість проїзду
В Житомирській області вартість проїзду у приміських та міжміських маршрутках збільшилася.

Минулого тижня в Житомирській області вступило у дію розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації Сидора Кізіна від 2 червня «Про розмір тарифу на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху».
Згідно з документом, опублікованим на сайті Житомирської ОДА, суб'єктам господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правових форм дозволено встановити тариф на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, у приміському та міжміському сполученні на рівні 0,32 грн. за 1 пасажиро-кілометр. До розміру тарифу на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, не включаються: ПДВ, сума страхового платежу з обов'язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті, автостанційний збір за обов'язкові послуги, що надаються автостанціями пасажирам.

Розпорядження набирає чинності після державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування, - зазначено в документі.
Таким чином, вартість проїзду в маршрутках Житомир-Зарічани, Житомир-Іванівка, Житомир-Тетерівка, Житомир-Довжик, Житомир-Пряжево та ін., зросла в середньому на 0,5-1 гривню і становить 3,50 - 4 грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.