На Житомирщині відкрили всі дільниці: грубих порушень поки не зафіксовано

На Житомирщині відкрили всі дільниці: грубих порушень поки не зафіксовано
Всі виборчі дільниці Житомирської області відкрилися о 8.00.

Сьогодні українці обиратимуть депутатів Верховної Ради. Прийшовши на виборчі дільниці громадяни, яким виповнилося 18 років, отримають два бюлетені – один для голосування за партію, другий – за кандидата від одномандатного виборчого округу.

Вибори відбуваються за змішаною системою – у Раду будуть обрані 225 депутатів за партійними списками, 198 – по мажоритарних округах. Через військовий конфлікт з Російською Федерацією на сході України і анексію Криму вибори не проходять на 27 округах.

Як уже повідомлялося, 26 жовтня 2014 року буде організовано і проведено участь у голосуванні житомирських військовослужбовців, що перебувають поза місцем дислокації. Близько 1 тисячі військових з 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади голосуватимуть на 2-х виборчих дільницях; близько 1,5 тисячі військовослужбовців 30-ої окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського – на 5-ти виборчих дільницях; близько 1 тисячі військових 26-ої Бердичівської артилерійської бригади – на 5-ти виборчих дільницях і близько 350 військових з 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області – на 2-х виборчих дільницях.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.