30 тисяч сімей у Житомирській області скористалися субсидією на оплату послуг ЖКГ

30 тисяч сімей у Житомирській області скористалися субсидією на оплату послуг ЖКГ
Станом на 1 листопада цього року субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг скористалися понад 30 тисяч сімей Житомирської області на загальну суму 23,4 млн. грн.

Як повідомляють «Журналу Житомира» в профільному департаменті, для фінансування Програми житлових субсидій на Житомирщині передбачено субвенції у розмірі 72,8 млн. грн. (у тому числі на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг - 57,8 млн. грн., на придбання скрапленого газу та твердого палива - 15,0 млн. грн.).

Організаціям, що надають житлово-комунальні послуги, перераховано 27,9 млн. грн. (з них 7,4 млн. грн. на погашення заборгованості 2013 року). Середній розмір субсидії на житлово-комунальні послуги на Житомирщині становить 148 грн. в місяць.

Субсидію для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу з початку року призначено 16,7 тис. сім'ям у розмірі 11,7 млн. грн. Отримали субсидію готівкою 15,4 тис. сімей на загальну суму 10,8 млн. грн. Середній розмір субсидії на тверде паливо та скраплений газ становить 690 грн.

У жовтні поточного року житлову субсидію отримали 6% сімей області, або кожна 17-а сім'я.

Для отримання додаткової інформації про порядок та процедуру отримання житлових субсидій та компенсацій жителі області можуть звертатися за телефоном «гарячої лінії»: (0412) 24-14-08.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.