Торік мешканцям Житомирської області виплатили майже 50 млн грн субсидій

Торік мешканцям Житомирської області виплатили майже 50 млн грн субсидій
Понад 20 років в Україні діє програма житлових субсидій, яка передбачає допомогу малозабезпеченим сім'ям в оплаті житлово-комунальних послуг.

"За минулий рік субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначено майже 41 тис. сімей на суму 49 млн. грн. Організаціям, які надають житлово-комунальні послуги, перераховано майже 46 млн. грн. Середній розмір субсидії на житлово-комунальні послуги на Житомирщині становить 226 грн.", - інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Крім того, субсидії на відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу призначено 17 тис. сімей на загальну суму 12,7 млн. грн. Тут середній розмір субсидії склав 711 грн.

Для отримання додаткової інформації про порядок та процедуру отримання житлових субсидій та компенсацій жителі області можуть звертатися за телефоном «гарячої лінії»: (0412) 24-14-08.

Нагадаємо, для підтримки малозабезпечених Урядом з 1 липня 2014 року було запроваджено нову програму компенсацій, а з 1 жовтня - нова методика розрахунку субсидій з урахуванням доходу людини або сім'ї.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.