100 населених пунктів в Житомирській області 5-у добу сидять без світла

100 населених пунктів в Житомирській області 5-у добу сидять без світла
Майже 85% знеструмлених населених пунктів у Житомирській вдалося відновити електропостачання.

Як повідомили «Журналу Житомира» в Житомирській ОДА, станом на ранок 24 листопада в області підключені до електропостачання 560 населених пунктів (661). Роботи тривають ще в 101.

Починаючи з 20 листопада бригади працювали цілодобово у посиленому режимі. Сьогодні у ліквідації наслідків негоди задіяні 169 бригад (728 осіб) і 237 одиниць спецтехніки. Роботи по відновленню електропостачання тривають у Володарськ-Волинському, Ємільчинському, Коростенському, Червоноармійському та Черняхівському районах.

У даний момент над ліквідацією наслідків негоди консолідовано працюють всі служби: ПАТ «ЕК Житомиробленерго», управління по реагуванню на НС ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров'я облдержадміністрації та ін. профільні установи.

Нагадаємо, 20 листопада на території Житомирщини, з-за погіршення погодних умов, було порушено електропостачання 601 населеного пункту в 22 районах області.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.