В усіх соціальних установах Житомирщини відновлено електропостачання

 В усіх соціальних установах Житомирщини відновлено електропостачання
24 листопада губернатор Машковский провів нараду, за підсумками робочого поїздки з керівництвом облдержадміністрації у Володарськ-Волинський, Ємільчинський, Червоноармійський та Черняхівський райони.

За повідомленням голови Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Анатолія Левицького, в даний час електроенергією можуть користуватися всі установи соціальної інфраструктури. Проблеми є лише в окремих населених пунктах. В першу чергу, це віддалені і оточені лісами села в Ємільчинському районі, а також лінії електропередач в Житомирському районі, які проходять над насадженнями тополь.

Чиновник повідомив, що для ліквідації наслідків погіршення погодних умов будуть задіяні додаткові ремонтні бригади з тих районів, де вже відновлено електропостачання.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський підкреслив, що керівники місцевої влади повинні проводити роз'яснювальну роботу серед населення, щоб попередити виникнення соціальної напруженості і паніки. Керівник області зазначив: «Ніхто не міг припустити, що погіршення погоди вплине на постачання електроенергії. Ми всі повинні працювати, а не шукати виправдання з суб'єктивних причин. Загалом, скоординована робота всіх служб і налагоджена належним чином».

Керівник області звернув увагу на те, що зараз всі зусилля слід спрямувати на відновлення електропостачання в Володарськ-Волинському, Ємільчинському та Черняхівському районах. Голова облдержадміністрації дав доручення профільним службам та відомствам терміново розчистити дороги від пошкоджених гілок дерев, а також попередити факти крадіжок проводів у місцях їх обриву.

Сергій Машковський звернув увагу на те, що до кінця цього тижня всі голови райдержадміністрації Житомирської повинні скласти вичерпний перелік самих ділянок, де можуть виникнути такі ситуації під час погіршення погодних умов у майбутньому.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.