В Житомирі впала заборгованість по зарплаті до 3,4 млн гривень

В Житомирі впала заборгованість по зарплаті до 3,4 млн гривень
За даними обласного управління статистики, на 1 листопада заборгованість по зарплаті в Житомирській області склала 10,9 млн. грн.

Загальна тенденція - це ріст невиплат, адже порівняно з початком року загальна заборгованість зросла більш ніж на третину (на 3 млн. грн. або на 38%). У той же час, у цьому процесі спостерігаються коливання, так, завдяки виплатам упродовж жовтня суму боргу вдалося скоротити на 800 тис. гривень.

З чим можна порівняти цифри заборгованості, - розповідає заступник начальника відділу соціально-трудових відносин Світлана Шиманська: "Обсяг невиплаченої заробітної плати становив 1,6% фонду оплати праці, нарахованого за жовтень поточного року. Частка області в сумі заборгованості регіонів України незначна-менше 1%. Майже 3/4 невиплачених коштів, а це - 7,8 млн. грн. зосереджено на промислових підприємствах".

Статистика констатують, що серед регіонів області найбільшими боржниками є Житомир та Малин, якими накопичена половина загальнообласної заборгованості по зарплатах - 3,4 і 2,1 млн. гривень відповідно.

Як повідомляв «Журнал Житомира», сума заборгованості із виплати заробітної плати в Житомирі станом на 1 жовтня становила майже 3,8 млн. гривень.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.