У Житомирі працюють цілодобові протиожеледні бригади - міськрада

У Житомирі працюють цілодобові протиожеледні бригади - міськрада
Для забезпечення безпечного руху автотранспорту на базі комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» створено цілодобові чергові механізовані протиожеледні бригади.

Про це «Журналу Житомира» повідомив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

«До складу цих бригад входять автогрейдер, 3-4 одиниці підмітальної техніки, 4-5 піскорозкидувачів та екскаватор. Також розроблено графік чергування бригад, виділено приміщення з телефонним зв'язком і місцем відпочинку», - зазначив Марцун.

Також він розповів, що на минулих вихідних у ніч з 6 на 7 грудня на вулицях міста працювала посилена механізована противогололедная бригада, до складу якої входили: 3 плужно-підмітальні машини, 4 плужно-підмітальних трактори, 7 піскорозкидувачів, 1 екскаватор.

Для недопущення ожеледі на проїжджій частині та зменшення ризику аварійності, піскорозкидувачі виконували посипання проїжджої частини вулиць міста протиожеледною сумішшю. В першу чергу проводилося посипання підйомів і спусків на мостах і шляхопроводах, аварійно небезпечних перехресть, після чого виконувалася посипання протиожеледними сумішшю подметенных головних транспортних вулиць та вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

Всього в ніч з 6 на 7 грудня на вулицях міста було висипано 172 тонни протиожеледних суміші і 9 тонн чистої солі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.