У Житомирі заборонять паркувати автомобілі на центральних вулицях у нічний час

У Житомирі заборонять паркувати автомобілі на центральних вулицях у нічний час
У середу, 5 грудня 2012 в прес-центрі Житомирської міської ради відбулося позачергове засідання міської комісії з питань безпеки дорожнього руху.

Одним з головних питань порядку денного було питання безпеки дорожнього руху в Житомирі і готовність дорожніх служб міста до роботи в зимовий період.

За інформацією Державтоінспекції, в період ускладнення погодних умов на вулицях міста сталося 25 дорожньо-транспортних пригод.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху в Житомирі, Богунський і Королівському відділам ДАІ доручено посилити контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху, а особливу увагу приділити пасажирському транспорту.

Управлінню комунального господарства міської ради доручено максимально залучити наявну снігоприбиральну техніку для очищення вулиць і тротуарів міста від снігу.

У разі необхідності, залучити всі комунальні підприємства, що мають спецтехніку для розчищення снігу.

З метою забезпечення безперешкодного прибирання снігу, особливо в нічний час, міській раді доручено у десятиденний термін встановити відповідні дорожні знаки з інформаційними табличками, що забороняють стоянку автотранспорту з 23:00 до 6:00 годин на центральних вулицях міста.

У зв'язку зі складними погодними умовами в перебігу останніх двох ночей, на вулицях Житомира працювали протиожеледні бригада прибиральної техніки у складі:

- 6 піскорозкидувачів;

- 3 плужно-підмітальні машини;

- 5 підмітальних тракторів;

- 1 грейдер;

- 1 Екскватори.

- 2 бульдозери

Виконується планове посипання протиожеледними матеріалами мостів і шляхопроводів, підйомів, спусків і вулиць по яких проходять маршрути громадського транспорту.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.