ТТУ Житомира робить перші кроки для економії електроенергії

ТТУ Житомира робить перші кроки для економії електроенергії
ЖТТУ повідомляє, що економія електроенергії є одним з пріоритетних напрямків роботи управління.

Для більш ефективної роботи обладнання підстанцій, було прийнято рішення змінити графік роботи силових трансформаторів, скоротивши кількість працюючих, що дає можливість зменшити витрати реактивної енергії до 220 грн. у добу, що на рік становить 80300 грн.

Була також проведена реконструкція опалення на підстанціях №6 і №10. В результаті переоснащення робочих місць працівників, підприємство економить 82 грн. у добу і майже 30000 тис. грн. у рік.

Після заміни рейок трамвайних колій по вул. Бориса Тена - Східна, на розворотному кільці на площі Перемоги та на території депо ЖТТУ, значно покращився технічний стан і підвищився рівень безпеки руху трамваїв, адже несвоєчасна заміна рейок може призвести до сходу трамвайних вагонів з колії. Нові рейки трамвайних колій поки не вимагають спеціального технічного обслуговування і додаткових витрат.

За сприяння Житомирської міської ради, в статутний фонд КП ЖТТУ були виділені кошти, за які підприємство замінило 860 м кабельної лінії 10 кВ і 1486 м контактного дроту, встановило 63 опори контактної мережі. Також за період грудень-січень фахівцями підприємства було виготовлено та замінено 150 ізоляторів.

На сайті ЖТТУ зазначається, що кроки, які робить управління для економії, є невеликими, але дуже істотними.

Як раніше повідомляв «Журнал Житомира», житомирське ТТУ терміново шукає водіїв: зарплата від 3500 гривень.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.