Напередодні сесії облради знову піднімуть питання про субвенції для ЖТТУ

Напередодні сесії облради знову піднімуть питання про субвенції для ЖТТУ
На завтра, 17 вересня, в Житомирі скликають позачергове засідання громадської ради при Житомирській облдержадміністрації для обговорення питання про субвенції для ЖТТУ.
Про це повідомила секретар громадської ради - Юлія Слобожан.

Ініціатор скликання членів правління - член громадської ради, голова незалежної профспілки КП ЖТТУ Сергій Невмержицький.

На порядку денному одне питання - Житомирське трамвайно -тролейбусне управління: проблеми та шляхи їх вирішення, згідно зі зверненням Невмержицького до членів правління і реакція незалежного профспілкового комітету ЖТТУ на розпорядження голови Житомирської ОДА Сергій Рижука про перерозподіл державної субвенції на користь ЖТТУ.
Засідання заплановане на 16:00 у прес - центрі облдержадміністрації.

Нагадаємо, на цьому тижні - у четвер, 19 вересня, проходитиме сесія облради, на якій депутати розглядатимуть розпорядження губернатора Житомирщини Сергія Рижука про перерозподіл 9,4 млн грн залишків субвенції з державного бюджету, які будуть направлені виключно на Житомирське ТТУ.

Це розпорядження призвело до того що 23 райони області та 4 міста недоотримали до своїх бюджетів розподілені на них частини субвенції з держбюджету, в результаті місцева влада Коростеня та Новоград-Волинського виступили проти цього розпорядження.

Тому є ймовірність, що депутати облради не підтримають розпорядження губернатора. А якщо його і підтримають - то це ще не означає, що колектив ЖТТУ може « спати спокійно». Новий 2014 рік комунальне електротранспортне підприємство зустріне з цими самими проблемами: недостатня субвенція від держави за пільговиків, проблеми з виплатою зарплати, застарілий парк, брак рухомого складу, економія, важкий фінансовий стан і т.д.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.