МАУ поступилися частиною авіарейсів на користь Atlasjet

МАУ поступилися частиною авіарейсів на користь Atlasjet
Українські авіакомпанії в п'ятицю виборювали право літати за новими напрямками. Маршрути роздавали у Державіаслужбі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
Найбільше змагалися за регіональні маршрути. Одразу кілька компаній готові літати з Одеси, Львова та Вінниці до Тель-Авіва, Стамбула та Варшави.

Найбільший український авіаперевізник МАУ навмисно не претендував на рейси, які хотіла отримати нова авіакомпанія "Atlasjet Україна". Це здебільшого польоти у Стамбул.

У Міжнародних авіалініях України заявили, що зробили це, аби зняти закиди у монополізмі. Мовляв, неба вистачить усім.

"Ми будемо розвивати Запоріжжя та Івано-Франківськ. Згідно з отриманих кількості рейсів на тиждень, ми будемо розвивати свої регіональні програми. Ми заздалегідь прийняли рішення, що ми знизимо запит на власні рейси, будемо виконувати їх з меншою частотою, щоб Atlasjet міг хоча б теоретично отримати те, що вони запитували, щоб ми побачили, чи це є вправляння в інформаційному полі, чи це є рейси, літаки", - пояснив віце-президент МАУ Сергій Фоменко.

Інші авіаперевізники такий крок оцінили.

"Це живий діалог, який відбувся на комісії. Ми ще раз показали, що є якийсь прагматизм у відносинах, і війни – це найгірше, що може бути. Краще хиткий мир, ніж стабільна війна", - сказав гедиректор авіакомпанії "Atlasjet Україна" Сергій Підгородецький.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.