Житомиряни виграли чемпіонат України з акватлону в Черкасах

'Житомиряни
Житомиряни виграли чемпіонат України з акватлону в Черкасах

Більш ніж успішно виступили житомирські триатлети на чемпіонаті України з акватлону, який минулого тижня відбувся в Черкасах. Наші спортсмени виграли естафету-мікст серед молоді. Золото нашій команді принесли Олександра Степаненко, Діана Машевська, Віктор Генчіков та Артур Шевчук.

Не менш успішними були наші триатлети і в індивідуальному заліку. Одразу дві золоті нагороди здобула житомирянка Олександра Степаненко, яка виграла чемпіонат України з акватлону і серед дорослих, і серед молоді. Чемпіоном України серед молоді став Віктор Генчіков, а наша Діана Машевська - чемпіонкою серед юніорів і бронзовою призеркою серед дорослих. Єлизавета Соломенюк здобула срібло серед дівчат.

Найуспішнішою ж на черговому етапі дитячої триатлонної ліги серед наших спортсменів були Марта Покотило і Данило Антипчук, які фінішували з другим результатом у своїх вікових категоріях.

Загалом чемпіонат України з акватлону зібрав близько 260 спортсменів різного віку із різних областей України.

Для Олександри Степаненко і Діани Машевської старт в Черкасах став останнім етапом підготовки до етапу чемпіонату Європи, який вже 9 липня стартує в Женеві. А наші юнаки в цей же час боротимуться в Житомирі за путівки на чемпіонат Європи в естафетах, який має 26 липня відбутися в Іспанії.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.