Житомирська область у списку лідерів по призначеним житловим субсидіям - Кабмін

Житомирська область у списку лідерів по призначеним житловим субсидіям - Кабмін
26 серпня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський взяв участь у розширеному засіданні Уряду України, де розглядалися питання енергоефективності та нарахування субсидій населенню.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА,

Під час засідання Міністр соціальної політики Павло Розенко зазначив області, які є першими за призначенням житлових субсидій для населення. Зокрема Житомирщина входить до шести областей, дотримуються графіка призначення державної допомоги.

Міністр зазначив, що Житомирщина також і в числі областей, де найбільше звернень про призначення субсидій. Так, минулого тижня найбільшу кількість нових заяв було подано в Київській, Житомирській та Чернігівській областях.

Проблемні питання, на які звернув увагу Павло Розенко - це несвоєчасні відповіді підприємств-постачальників комунальних послуг на запити управлінь соцзахисту, часто перевищує встановлений п'ятиденний термін.

«У нас виникає парадоксальна ситуація: підприємства вимагають від населення своєчасної оплати за комунальні послуги, самі ж вчасно не надають відповіді на запити для призначення субсидій», - сказав міністр.

Перелік підприємств, порушників термінів, а це 900 компаній по країні, буде переданий в НКРЕ для подальшого реагування, на що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відвів один місяць.

Також зазначимо, що завтра, 27 серпня, на 10.00 голова облдержадміністрації Сергій Машковський викликає голів РДА та керівників установ, які надають комунальні послуги. Керівник області проведе сов

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.