Яценюк доручив компенсувати витрати українцям, які не встигли оформити субсидії

Яценюк доручив компенсувати витрати українцям, які не встигли оформити субсидії
Витрати громадянам, які не встигли вчасно оформити субсидії на комунальні послуги, будуть компенсовані.

Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Думаю, що нам треба, Павло Валерійович (міністр соцполітики Павло Розенко, - ред.), разом з вами прийняти наступне рішення: давайте внесемо зміни до постанови й доручимо місцевим комісіям органів місцевого самоврядування в таких окремих випадках приймати рішення про компенсацію малозабезпеченим громадянам сум коштів, які вони заплатили за житлово-комунальні послуги навіть у тому випадку, якщо людина невчасно пішов і оформив цю субсидію", - сказав Яценюк.

Одночасно він доручив міністрам соціальної політики Павла Розенка, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка та інфраструктури Андрію Пивоварскому повторно надіслати громадянам заяви на отримання субсидій.

"Протягом серпня місяця ми з вами повторно розсилаємо через систему "Укрпошти" заяви на отримання субсидій, декларації та відповідне роз'яснювальний лист від уряду країни, як оформляється субсидія, що зроблено в цьому питання і що зроблено взагалі з усіх соціальних і економічних питань", - сказав Яценюк.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в управління соціального захисту населення Житомирщини були подані 63 000 заяв на оформлення субсидій.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.