Фанів Євро поселять у кемпінгу за 30-40 євро

Фанів Євро поселять у кемпінгу за 30-40 євро
22.03.2012, НовиниЄвро 2012
Для гостей Євро-2012 на період проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу організують наметове містечко «Litvinovka football fan camp» у Вишгородському районі, за 35 км від столиці. Організатори обіцяють висококласний сервіс, з урахуванням всіх норм сервісу та безпеки для єврофанів, регулярне транспортування до столиці і назад через аеропорт, центральний вокзал та станцію метро «Героїв Дніпра».

Що не менш важливе – заявлені демократичні ціни. Так, у прайсі Литвинівки одиночне проживання в двомісному наметі коштуватиме гостю 30 євро на добу, за умови 5-денного перебування – ще дешевше (25 євро на добу). Зняти двомісний намет коштуватиме 40 євро на добу (34 – зі знижкою), 4-місну – 76 євро (65 - за умови довготривалого перебування). Розбити табір планують на 600 двомісних наметів, 100 – чотиримісних і 500 шестимісних. Передбачаються також додаткові умови для облаштування автокемпінгу.

Загалом організатори обіцяють поселити у такому містечку під відкритим небом понад 3 тисяч вболівальників Євро-2012. Санітарні умови – стаціонарні туалети, душові кабінки, вмивальники, цілодобове водопостачання – будуть готові до напливу такої кількості гостей.

У переліку сервісних опцій у таборі, розташованому на 20 га, обіцяють фан-зону з трансляцією матчів, wi-fi-зону, концертну програму, спортивні розваги, консьєрж-сервіс з англомовним персоналом, охорону, повноцінне харчування з рестораном на 500 місць, 4 барами та іншими точками.

Як повідомив на прес-конференції у Києві організатор кемпінгу і власник компанії «Євро холдинг Ін вест» Вадим Бухкалов, містечко буде повністю оснащене і готове прийняти гостей Євро-2012 наприкінці травня. 2-4 червня, напередодні єврочемпінату у наметовому містечку проведуть дитячий фестиваль, щоб показати киянам готовність заміського кемпу поселити дорогих гостей з Європи.

Зарезервувати місце у таборі можна віднині як на сайті кемпінгу, так і на міжнародному порталі бронювання booking.com.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.