У бюджеті Житомира 2012 не має грошей на розвиток Трамвайно-тролейбусного управління

У бюджеті Житомира 2012 не має грошей на розвиток Трамвайно-тролейбусного управління
Розглянути бюджет розвитку депутати міськради збираються вже у січні наступного року, проте позиція щодо виділення коштів на ТТУ, швидше за все, залишиться незмінною.

За словами директора департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергія Гаращука, для вирішення проблем ТТУ передбачено 2 мільйони гривень на виплату заробітної плати і 3 мільйони гривень для погашення кредиту, який на сьогодні складає майже 11 мільйонів:

"Без належного фінансування з державного бюджету поки що про розвиток можна говорити лише в контексті лише наших власних ресурсів. Ситуація така – на сьогоднішній день кредит складає 10,6 мільйона гривень і вимагає щорічного виділення з міського бюджету значної суми. На бюджет наступного року необхідно було закласти 2 з половиною мільйони гривень лише на сплату відсотків – це гроші, які ми платимо банку. Фактично це – новий тролейбус"

Чим швидше Житомир розрахується з кредитом, тим більше з'явиться можливостей для розвитку соціальної інфраструктури в цілому, і ТТУ, зокрема, вважає Сергій Гаращук.

Источник: 103fm

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.