Квитки на потяги Hyundai такі дорогі через туалети

Квитки на потяги Hyundai такі дорогі через туалети
Вартість проїзду в нових поїздах Hyundai буде вищою, ніж в експресах, через підвищену якість обслуговування пасажирів. Про це заявив перший заступник начальника головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Ігор Бреус.

"Буде змінена якість обслуговування в нових потягах, повірте мені... Клімат контроль є, вакуумні туалети є, підвищена шумоізоляція є, підвищений комфорт за рахунок жорсткої зчіпки", - розповів він в ефірі українського телебачення, цитує ЛIГАБiзнесIнформ.

"Повірте, якість проїзду і рівень сервісу в цьому поїзді чисто як для людини набагато вища, ніж в сьогоднішніх класичних поїздах", - додав він.

Чиновник також зазначив, що середня маршрутна швидкість поїздів Hyundai становитиме 120 км/год.

"На окремих ділянках Hyundai розвивав 179 кілометрів на годину. Середня маршрутна швидкість на сьогодні в районі 57 кілометрів на годину для швидких поїздів пасажирських, на поїздах Hyundai у нас маршрутна швидкість піднялася до 120 кілометрів на годину. Це маршрутна, а максимальна - 160", - наголосив він.

Нагадаємо, з 27 травня в Україні почнуть курсувати міжрегіональні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem за напрямами Київ-Харків (дві пари) і Київ-Львів (одна пара).

Вартість проїзду в поїздах Hyundai становитиме: сполученням Київ-Харків - 422,91 грн. (перший клас) і 275,66 грн. (другий), Київ-Львів - 474,89 грн. і 307,45 грн. Київ-Донецьк - 564,25 грн. і 367,75 грн. По четвергах і суботах діятиме знижка 10%, а в п'ятницю та неділю ціна квитків зросте на 10%.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.