2300 українських мільйонерів живе серед нас

 2300 українських мільйонерів живе серед нас
Податкова служба відзвітувала, що за підсумками кампанії з декларації доходів у минулому році прибутки в сумі понад 1 млн грн отримали 2291 особа. Найбільше - у Києві 916 осіб, у Донецькій області - 271 та Дніпропетровській - 216.

За словами директора департаменту оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України В'ячеслава Бусарєва, станом на 1 червня, декларації про доходи до податкових органів подали 624 600 громадян, що на 17 тисяч більше, ніж у минулому році, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Сума задекларованого доходу громадянами в 2012 році становить 36,6 млрд грн, що на 12,4 млрд грн більше, ніж у минулому році.

"Найбільші суми задекларованих громадянами доходів зафіксовані в місті Києві - 9,5 мільярдів гривень, у Донецькій області - 6,6 мільярдів гривень, у Дніпропетровській області - 2,3 і в Одеській області - 2,1 мільярдів гривень", - сказав Бусарєв.

Найбільше задекларованих грошей громадяни отримали у вигляді спадщини (подарунків), продажу цінних паперів (корпоративних прав), іноземних доходів, від продажу і оренди рухомого та нерухомого майна.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.