Житомирські підприємці задекларували доходів за 2013 р. на 7 млрд. грн

Житомирські підприємці задекларували доходів за 2013 р. на 7 млрд. грн
Приватні підприємці Житомирської області у декларації за 2013 р. задекларували доходів на 7 млрд. грн.

Про це повідомили в прес-службі Житомирської головного управління Міндоходів в Україні.

У 2014 році фізичні особи-підприємці області, які працюють на загальній системі оподаткування, подали понад 24 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи, або на 1,7 тис. декларацій більше порівняно з кількістю декларацій, поданих в 2013 році, - кажуть податківці області.

Вони особливо відзначають, що майже 3 тис. декларацій або 12% надійшло до органів Міндоходів в електронному вигляді, що свідчить про зростаючу довіру підприємців до такої форми звітності та усвідомлення ними зручності такої форми звітності. Всього задекларовано доходів у сумі понад 909 млн грн.

Ще майже 30 тис. декларацій подали підприємці-спрощенці, що майже на 1 тис. декларацій більше порівняно з 2013 роком. Електронними сервісами Міндоходів для подачі звітності скористалися понад 41% (подано 12 тис. декларацій).

«Єдинники» задекларували суму понад 6 млрд. грн.

У 2013 році від фізичних осіб-підприємців, які перебувають на спрощеній системі, надійшло 123 млн грн єдиного податку з фізичних осіб, що майже на 31 млн грн більше порівняно з 2012 роком, - інформують у Міндоходів.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.