Подальша доля аеропорту Бориспіль

Подальша доля аеропорту Бориспіль
Незабаром концесія державного міжнародного аеропорту під назвою Бориспіль буде передана в інші руки. Про це стало відомо після офіційного винесення рішення з боку Кабінету міністрів. Варто відзначити, що віце-міністр інфраструктури розповів про те, що незабаром управляти аеропортом почне іноземна компанія.

У відповідності зі словами міністра, у світі є всього декілька претендентів, які хочуть бути концесіонером Борисполя. Незабаром Міністерство інфраструктури країни розробить умови відкритого конкурсу. У міністерстві розраховують на те, що в найближчі два роки концесіонер зможе інвестувати в розвиток і будівництво аеропорту близько 2 300 000 000 гривень, в той час як бюджет за перші 10 років отримає приблизно 1 500 000 000 гривень. Кабінет міністрів упевнений в тому, що приватні інвестори зможуть найбільш ефективно впоратися з наявними активами, ніж сама держава. Також, цілком можливо, що в концесію будуть передані інші аеропорти, які перебувають у державній власності.

Надалі залучення професійного експлуататора, у якого буде матися міжнародний досвід роботи, зможе дозволити трансформувати аеропорт у справжній міжнародний хаб. Дана інформація розміщена на офіційному сайті Міністерства інфраструктури. Ще одним завданням з боку концесіонерів є нарощування загального потоку пасажирів, якого на даний момент в дійсності не вистачає для початку масового будівництва в Борисполі.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.