Київ просить президента змилуватись і не підписувати бюджет-2013

Київ просить президента змилуватись і не підписувати бюджет-2013
Столична влада після обговорення з бюджетниками на громадських слуханнях бюджету на 2013 рік, попросила президента Віктора Януковича накласти вето на невигідний для Києва документ.


Так, за словами глави КМДА Олександра Попова, через запланований Кабміном величезний дефіцит бюджету столична влада не зможе забезпечити нормальну життєдіяльність міста в 2013 році, пише "Комерсант-Україна".

Відповідальний за формування столичного бюджету заступник голови КМДА Руслан Крамаренко у своєму виступі ще більше згустив фарби. За його словами, при обсязі фінансування зарплат у розмірі 7,17 млрд грн їх не тільки не можна буде збільшити, але навіть доведеться зменшувати.

У свою чергу, представники профспілок пригрозили влаштувати страйк, якщо їхні інтереси не будуть враховані. Так, глава профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь запропонував внести в резолюцію слухань звернення до президента Віктора Януковича з проханням накласти вето на закон про держбюджет.

Нагадаємо, нещодавно спікер українського парламенту заявив, що розмовляв з президентом стосовно бюджету, і пообіцяв, що наприкінці першого кварталу головний фінансовий документ країни перепишуть.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.