Порошенко розповів, як розвиватиме бізнес в Україні

Порошенко розповів, як розвиватиме бізнес в Україні
Президент України Петро Порошенко заявив, що має твердий намір створити сприятливий інвестиційний клімат у країні.

Про це він сказав під час зустрічі з іноземними інвесторами, представниками інвесткомпаній та фондів, повідомили у прес-службі глави держави.

Президент наголосив про "сильну волю вирішити всі ці проблеми та створити сприятливе середовище для інвестицій". Водночас на зустрічі був присутній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, чим була підтверджена відсутність розбіжностей між президентом та урядом.

"Україна проходить через значні перетворення, і зусилля кожного визначатимуть наш успіх в досягненні поставленої мети: європейські стандарти життя, гідне місце в світі. І через 6 років ми повинні будемо відповідати Маастрихтським та Копенгагенським критеріям", - зазначив Порошенко.

Також він зауважив, що для України є критично важливими судова та антикорупційна реформи. Президент висловив сподівання, що 7 жовтня Верховна Рада ухвалить антикорупційний пакет законопроектів. "Верховенство права має стати найпершим результатом реформ. Інвестори потребують цього, громадяни потребують цього, країна потребує цього", - підсумував Порошенко.

Щодо змін для розвитку бізнесу, глава держави назвав дерегуляцію, створення сприятливого бізнес-середовища, податкову реформу, антимонопольне законодавство та захист конкуренції найважливішими передумовами для швидкого економічного росту.

До того ж він розповів, як саме досягатимуться результати. "Ми встановили 21 показник KPI, які мають бути реалізовані до 2020 року, більша частина яких напряму залежить від бізнес-середовища. Це зростання ВВП, прямих іноземних інвестицій, підвищення кредитного рейтингу, забезпечення легкості ведення бізнесу, довіри до судів", - розповів Порошенко.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.