США вирішили дати Україні ще майже 35 мільйонів доларів

США вирішили дати Україні ще майже 35 мільйонів доларів
Уряд США надасть Україні додаткову технічну допомогу в розмірі 34,4 млн доларів на поліпшення законодавства в напрямку європейських стандартів і розвиток демократії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Відповідні угоди підписали віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та директор регіональної місії Агентства США з питань міжнародного розвитку в Україні, Білорусі, Молдові та на Кіпрі (USAID) Джед Бартон.

Згідно з повідомленням, 22 млн доларів із загальної суми буде виділено на впровадження проектів технічної допомоги з метою забезпечення розвитку стійкої демократії в Україні.

Ще 11 млн доларів будуть спрямовані на поліпшення антикорупційного та виборчого законодавства, а решта 1,4 млн доларів - на збільшення рівня підзвітності уряду України громадськості і дотримання норм верховенства права.

Також Україна отримає від США додаткові 6,6 млн доларів для підтримки малих і середніх підприємств місцевою владою. На збільшення обсягів сільгоспвиробництва буде залучено ще 5 млн дол., а на потенціал приватного сектора економіки України уряд США виділить 2,5 млн дол.,

Як повідомлялося раніше, протягом року Україна отримала майже 9 мільярдів доларів допомоги. За словами Яценюка, цю суму країна отримала від міжнародних партнерів.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.