Яресько розповіла про основу бюджету на 2016 рік

Яресько розповіла про основу бюджету на 2016 рік
Проект бюджету на 2016 рік буде розроблений на чинній податковій база, без урахування майбутньої податкової реформи, повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.
"Ми подаємо проект бюджету на 2016 рік, який базується на чинному законодавстві", - сказала вона журналістам у понеділок.

Міністр фінансів пояснила, що згідно з Бюджетним кодексом уряд повинен подати у Верховну Раду проект бюджету на наступний рік до 15 вересня.

У той же час такий проект повинен бути розроблений на базі чинного законодавства. Наталія Яресько сказала, що проект бюджету на 2016 рік може бути розглянутий на засіданні Кабінету міністрів у вівторок, 8 вересня. Вона запевнила, що після того, як буде прийнята податкова реформа, уряд внесе зміни в проект бюджету на 2016 рік.

Наталія Яресько пояснила, що нова податкова модель передбачає дефіцит надходжень до бюджету на рівні 25-30 млрд грн За її словами, цей дефіцит може бути заповнений додатковими надходженнями від митниці, від діяльності державних підприємств та компенсовано скороченням видатків бюджету.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.