Жителі провулку Малого, у Житомирі вже не один рік поспіль страждають від підтоплення + Видео

Жителі провулку Малого, у Житомирі вже не один рік поспіль страждають від підтоплення + Видео
Жителі провулку Малого, у Житомирі вже не один рік поспіль страждають від підтоплення. Саме перед вікнами їхніх квартир постійно збирається дощова та тала вода, яка потім потрапляє всередину помешкання. Неодноразові звернення до влади не дали ніякого результату.
Район Богунії, провулок Малий зручно схований від міського шуму за новобудовою. Проте, саме ця новобудова створила проблеми для мешканців, що живуть неподалік.

Високий насип призвів до того, що під час дощів та відлиги, уся вода з обох боків провулку стікається ось сюди, під вікна будинку №9
Ніна Кірчун мешканка будинку №9 пров. Малий: "У нас велика проблема вода, що постійно стікає з обох боків. Біжить в хату. Ви ж самі бачите..".

Антоніна Пишнюк, живе в таких умовах вже понад 10 років. У 2001 році звернулася по допомогу до влади, яка у відповідь написала цитуємо: “Згідно статті 151 Житлового кодексу України, громадяни, які мають у приватній власності житло, зобов'язані за свій рахунок здійснювати поточні та капітальні ремонти” Але, як то кажуть надія вмирає останньою і минулого року Антоніна Пишнюк знову звернулася по допомогу

Антоніна Пишнюк: "Я минулого року звернулася до Шелудченко, приїжджає машина, лопатою здирають всю землю, і привезли маленький прицеп отсева..."
20-тирічний внук Дмитро, який працює різноробочим, за свою мізерну заробітну платню намагається власноруч покращити житлові умови своїй бабусі. Але недарма народна мудрість каже “де тонко - там ще й рветься”

Антоніна Пишнюк: "Забори стоять, люди оградилися від води, а мені що робити, в мене хата на дорозі..."
Отож мешканці будинку № 9 звертаються до представників місцевої влади, відреагувати на їхню проблему, адже самотужки перемогти воду їм не під силу.


Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.