Житомирська влада активно взялася за ремонт доріг+ВІДЕО

Житомирська влада активно взялася за ремонт доріг+ВІДЕО
Житомирська влада активно взялася за ремонт доріг. Міський голова Володимир Дебой, його заступник Микола Боровець та начальники відповідних управлінь оглянули дороги, на яких найближчим часом буде замінено покриття.

Ось так доводиться рухатися транспорту по вулиці Жукова, що на Богунії. Військове відомство, якому і належить проводити тут ремонт, лише обіцянками відбувається, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Хвилює керівника обласного центру і стан єдиного у Житомирі підземного переходу. Володимир Дебой каже, що облаштовувати його мають разом з дорожніми службами і бізнес - структури, які будують у кількох метрах від нього свої приміщення.

А це вже мікрорайон по вулиці Малікова. Такі вибоїни ту на кожному кроці. Гроші на ремонт доріг ми отримали, - радісно повідомив міський голова.

У планах влади ремонт тротуарного покриття. Зокрема на вулиці Московській та інших великих і маленьких шляхах обласного центру. Володимир Дебой пообіцяв, що разом з нашою знімальною групою поїде і на ці самі вулиці по завершенню ремонту дорожнього покриття.


Источник: ЖОДТРК

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.